Conferences on EOT

Conference programme, Wednesday 10 May

Below you can get an overview of some of the many conferences taking place at the fair on Wednedsday.

The programme will be updated on an ongoing basis and is subject to change.

IDA Stage

The conference programme for IDA Stage will soon be updated.


PE Stage

10.00 - 10.45

Jan Bosch 
Professor & Director Software Center, Chalmers University of Technology 
 

#204 - WHY DIGITALIZATION WILL KILL YOUR COMPANY TOO

...data and AI, provides a fundamentally new way of value delivery to customers. This not only affects R&D, e.g. DevOps, DataOps and MLOps, but all other functions in the company as well. This talk explores this topic and provides numerous industrial examples. 

14.00 - 14.45

David Guldager 
Tech journalist 

SAVVY 

#207 - OPLEV I MORGEN I DAG: TIDENS STØRSTE TECH TRENDS

...vores privatliv ændrer sig radikalt løbende med hver nye teknologiske udvikling. Og for tiden går det rigtig stærkt med forandringer og fornyelser.
Både i form af den store kunstig intelligens-bølge, der skylder ind over de fleste erhverv, elektrificeringen af vores transportmidler og IoT-tendensen, der kan ændre både vores hjem og arbejdsplads. 
David Guldager tager tilhørerne igennem tidens største teknologiske tendenser med et glimt i øjet. Han kommer med både helt brugbare og konkrete eksempler og tager også de mere spøjse og klart ubrugelige cases, der er ude på markedet i dag. Og han vil ikke mindst give et indblik i hvad der sker i morgen. 


DI Stage

13.00 - 13.45

Jakob Truelsen 
Adm. direktør 

Punktum dk 

#202 - SIKKERHEDEN PÅ INTERNETTET ER DIT ANSVAR - IKKE BRUGERNES!

...og din e-mail server er så sikker som den kan blive. Det skylder du dine kunder og din omverden.
Det skylder du dine kunder - og måske vil de i fremtiden slet ikke handle med dig, hvis det du tilbyder dem, ikke er sikkert ?
I dette indlæg vil du få konkrete tips til hvad du kan gøre for at du kan tage dit ansvar for sikkerhed og hvad du kan gøre for at forbedre den. Helt enkelt!
Tør du lade være ..? 

 

14.00 - 14.45

Jens Myrup Pedersen 
Professor 

Aalborg University  

#203 - HACKER MINDSET OG CYBERKOMPETENCER

...eller virksomhed kan det være brugbart at ”tænke som en hacker” – ved at sætte sig ind i angribernes tankegang, metoder og motivationer bliver man bedre til at bygge det rigtige forsvar. Men ”Tænk som en hacker” tankegangen er også et stærkt kort, når det handler om undervisning, awareness og talentudvikling. Oplægget giver en introduktion til hvordan hacking og gamification kan bruges til undervisning i cybersikkerhed på alle niveauer, og med masser af eksempler på indhold og formater til forskellige målgrupper: Fra gymnasieelever, der møder hacking og cybersikkerhed første gang, til efteruddannelse af såvel generalister som teknikere. Udover at være professor på Aalborg Universitet er Jens Myrup Pedersen også landstræner for Cyberlandsholdet, der i 2022 vandt guld ved de Europæiske Mesterskaber, så mon ikke der kommer både inspiration og gode fortællinger fra den kant også. 

keyboard_arrow_up